Ingrediente : perisoare - 1 piept de pui mare
- 1 morcov
- 2 cepe
- 2 catei usturoi
- 1 ou
- sare
sos tomat - 7 rosii mari
- 3 catei usturoi
- 1 ceapa
- 2 linguri otet balsamic
- 1 lingura tarhon tocat
- 4 linguri ulei masline
- sare
- piper
Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu morcovul si ceapa . Se adauga oul si un praf de sare si se formeaza perisoare care se fierb in apa clocotita la foc mic . Se scurg si se scot pe o farfurie . Pentru sos se toaca marunt ceapa si usturoiul , se amesteca cu otetul si uleiul si se pun la foc 10 min . Se adauga rosiile tocate marunt , tarhonul , sarea si piperul si se mai fierb cateva minute . Se toarna sosul peste perisoare si se servesc calde .Cine doreste poate folosi si ardei iute .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu