joi, 30 septembrie 2010

Perisoare cu sos tomat

Ingrediente : perisoare - 1 piept de pui mare
                                   - 1 morcov
                                   - 2 cepe
                                   - 2 catei usturoi
                                   - 1 ou
                                   - sare
                   sos tomat - 7 rosii mari
                                   - 3 catei usturoi
                                   - 1 ceapa
                                   - 2 linguri otet balsamic
                                   - 1 lingura tarhon tocat
                                   - 4 linguri ulei masline  
                                   - sare
                                   - piper
Pieptul de pui se da prin masina de tocat impreuna cu morcovul si ceapa . Se adauga oul si un praf de sare si se formeaza perisoare care se fierb in apa clocotita la foc mic . Se scurg si se scot pe o farfurie . Pentru sos se toaca marunt ceapa si usturoiul , se amesteca cu otetul si uleiul si se pun la foc 10 min . Se adauga rosiile tocate marunt , tarhonul , sarea si piperul si se mai fierb cateva minute . Se toarna sosul peste perisoare si se servesc calde .Cine doreste poate folosi si ardei iute .

Pofta buna .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu