Ingrediente : - 3 dovlecei
- 2 ardei verzi
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 1 telina potrivita
- 1 legatura marar
- 4 linguri ulei
- 700 ml bors
- 200 g smantana
- sare
Dovleceii , ardeii , morcovii si telina se curata , se spala si se taie cubulete . Ceapa curatata se toaca marunt . Se calesc legumele in ulei ( fara dovlecei ) , se adauga 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba 15-20 min . Daca este nevoie se mai adauga putina apa . Se adauga dovleceii si se mai lasa sa fiarba 10 min . Se potriveste gustul de sare , se pune borsul fiert separat si spumuit si se mai da in cateva clocote . Se drege cu smantana amestecata cu mararul tocat si se lasa vasul acoperit pana la servire .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu