Ingrediente : - 1 kg ceapa
- 2 kg vinete
- 1 kg rosii
- 3 kg ardei capia
- 3 kg gogosari
- 500 ml ulei
- frunze de dafin
- 1 lingurita piper boabe
- sare dupa gust
Se coc vinetele si ardeii . Gogosarii se curata si se toaca marunt . Vinetele si ardeii copti se curata de coji si seminte si se toaca marunt . Rosiile se dau pe razatoare , iar sucul se pune la fiert cu sare si foi de dafin si se lasa la fiert pana devine o pasta . Ceapa se taie marunt . Se caleste ceapa si ardeiul in ulei , se adauga gogosarii si se lasa sa scada , amestecand mereu . Se adauga vinetele , pasta de rosii , sarea , foile de dafin si piperul si se da la cuptor ca sa se lege bine . Cand se raceste putin , se pune in borcane si se baga in cuptor fara capac pana prinde coaja . Dupa aceea se sigileaza borcanele .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu