vineri, 3 septembrie 2010

Rotite cu ciuperci ( reteta de post )

Ingrediente : - 3 cartofi mari
                   - 4 cepe potrivite
                   - o capatana mica de usturoi
                   - 300 g ciuperci proaspete
                   - 2 linguri faina
                   - oregano
                   - cimbru
                   - piper
                   - sare
                   - o legatura marar
                   - o legatura patrunjel
                   - 3 foi salata verde .
Cartofii se fierb dupa care se paseaza . Ceapa si ciupercile se toaca marunt , iar usturoiul se piseaza . Mararul si patrunjelul se toaca marunt , iar salata se taie fasii . Se amesteca toate si se condimenteaza cu sare , piper , oregano si cimbru . Se adauga faina , se omogenizeaza si daca mai este nevoie se mai adauga faina . Cu mana uda se formeaza chiftelute care se dau prin faina si se prajesc in ulei .

Pofta buna .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu