Ingrediente : - 200 g fasole verde
- 200 g morcovi
- 1 dovlecel
- 200 g ricotta
- 1 lingura sos soia
- 1 legatura patrunjel
- 1/2 lingurita cimbru
- 3 oua
- 3 linguri ulei
- sare
Se spala legumele , se taie bucati potrivite si se pun la scurs . Intr-un vas se amesteca sosul de soia cu condimentele . Se adauga legumele , se sareaza si se pun la foc potrivit cateva minute . Se ia vasul de pe foc , se adauga ricotta , 2 linguri de ulei lasa sa se raceasca . Se adauga galbenusurile batute , apoi albusurile batute spuma cu un praf de sare , amestecand usor de jos in sus . Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu pesmet . Se coace 20 min pana se aureste . Cine doreste inainte de a baga tava la cuptor poate adauga deasupra si felii de rosii .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu