marți, 7 septembrie 2010

Paste de gogosari cu mustar

Ingrediente : - 3 kg gogosari
                    - 200 ml mustar
                    - 200 ml pasta de tomate
                    - 250 ml ulei
                    - 3 linguri miere de albine
                    - 20 ml otet
                    - sare
                    - piper
                    - frunze de dafin
Gogosariis e coc si se lasa cu sare la inmuiat . Se curata de coaja si se dau prin masina de tocat . Se amesteca mustarul cu mierea , pasta de tomate si uleiul si se freaca bine pana capata consistenta unei maioneze . Se adauga amestecul peste gogosari , pusi deja intr-o cratita la foc mic . Se amesteca continuu pana se ridica uleiul la suprafata . Se pune sare si piper dupa gust si frunzele de dafin . Se asaza in borcane pasta obtinuta , se capseaza si se sterilizeaza 30 min in cuptor . Se invelesc in paturi si se lasa pana a 2-a zi .

Pofta buna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu