marți, 12 octombrie 2010

Muschiulet cu sos de ciuperci

Ingrediente : - 1 kg muschiulet de porc
                    - 4 linguri faina
                    - 2 linguri unt
                    - 500 g smantana
                    - zeama de la o lamaie
                    - 200 g masline feliate
                    - sare
                    - piper
                    - ulei
Se spala carnea , se taie bucati mari , se condimenteaza si se rumeneste in ulei . Se pun 150 ml apa calda si se lasa sa fiarba inabusit la foc mic . Se compleatea din cand in cand cu putina apa si se lasa pe foc pana cand carnea este patrunsa bine . Ciupercile curatate si taiate se dau intr-un clocot 10-15 min . Se rumeste faina in unt , se stinge cu zeama de lamaie , se adauga ciupercile scurse , smantana , maslinele si se sareaza . Se toarna sosul peste carne si se introduce la cuptor pentru 10-15 min .

Pofta buna .

Un comentariu: