Ingrediente : blat : - 300 g faina
- 1 plic praf de copt
- 150 g zahar tos
- 2 oua
- 200 g unt
- 1 lingura nuci macinate
- 1 lingura cacao
umplutura : - 750 g branza de vaci
- 5 oua
- 200 g zahar tos
- 2 plicuri praf de budinca de vanilie
- 2 linguri cacao
Se amesteca toate ingredientele pentru blat , in afara de nuci . Se pastreaza 3/4 din aluat pentru tava iar 1/4 se imparte in 2 . O parte se lasa simpla iar in cealalta se pune cacao . Aceste 2 aluaturi se pun in folie alimentara si se dau la rece . Pentru umplutura se amesteca branza cu zaharul , praful de budinca si ouale . Se imparte compozitia in 2 : 1 se lasa alba iar in cealalta se pune cacao . Aceste 2 compozitii se pun in 2 pungi cu colturile taiate . Se tapeteaza o tava rotunda cu marginea care se desface si se intinde foaia de blat . Pe fundul tavii se presara nucile macinate . Se pune usor din amestecul de branza astfel incat se obtin cercuri alternative albe si negre . Se pune tot amestecul de branza . Aluatul de la rece se intinde in foi si se taie in fasii . Se asaza fasiile negre pe compozitia alba si cele albe pe compozitia maro . Se da tava la copt 40 min . Se lasa sa se raceasca in tava si apoi se desprind cu grija peretii tavii . Se pudreaza cu zahar pudra .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu