miercuri, 6 octombrie 2010

Budinca de paste cu carne

Ingredienete : - 500 g paste
                     - 500 g carne tocata
                     - 1/2 cana pesmet
                     - 1 ceapa
                     - 6-7 ciuperci
                     - 2 ardei capia
                     - 1 ou
                     - sare
                     - piper
                     - 250 g cascaval ras sau telemea
Se fierb pastele . Ceapa tocata se caleste in ulei , se adauga ciupercile tocate si  ardeiul taiat marunt si se lasa pe foc pana scade apa lasata de ciuperci . Se adauga carnea si se lasa la foc potrivit pana se rumeneste . Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pesmetul amestecat cu 1/2 cana apa . Se amesteca pastele cu carnea , se adauga cascavalul si oul batut . Se toarna compozitia intr-un vas uns si tapetat si se coace in cuptor 15 min . Se scoate vasul , se presara cascavalul ramas si se mai lasa 20 min .

Pofta buna .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu