Ingredienete : - 500 g paste
- 500 g carne tocata
- 1/2 cana pesmet
- 1 ceapa
- 6-7 ciuperci
- 2 ardei capia
- 1 ou
- sare
- piper
- 250 g cascaval ras sau telemea
Se fierb pastele . Ceapa tocata se caleste in ulei , se adauga ciupercile tocate si ardeiul taiat marunt si se lasa pe foc pana scade apa lasata de ciuperci . Se adauga carnea si se lasa la foc potrivit pana se rumeneste . Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga pesmetul amestecat cu 1/2 cana apa . Se amesteca pastele cu carnea , se adauga cascavalul si oul batut . Se toarna compozitia intr-un vas uns si tapetat si se coace in cuptor 15 min . Se scoate vasul , se presara cascavalul ramas si se mai lasa 20 min .
Pofta buna .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu